A moment for you

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A moment for you in Pernis Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A moment for you? Op Salons.nl lees je alles over A moment for you uit Pernis Rotterdam.

Adresgegevens:
A moment for you
Pastoriestraat 50
3195HT Pernis Rotterdam

Eenmanszaak A moment for you is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? A moment for you is opgericht in 20170601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A moment for you bereiken op: 06-16056105. A moment for you in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68868308. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A moment for you in Pernis Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image