A.P.C. van Leeuwen-Kort

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.P.C. van Leeuwen-Kort in Aalsmeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.P.C. van Leeuwen-Kort? Op Salons.nl lees je alles over A.P.C. van Leeuwen-Kort uit Aalsmeer.

Adresgegevens:
A.P.C. van Leeuwen-Kort
Stommeerkade 79
1431EL Aalsmeer

Eenmanszaak A.P.C. van Leeuwen-Kort is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AALSMEER of elders in de provincie Noord-Holland? A.P.C. van Leeuwen-Kort is opgericht in 19920101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.P.C. van Leeuwen-Kort bereiken op: 0297-340708. A.P.C. van Leeuwen-Kort in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34087358. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.P.C. van Leeuwen-Kort in Aalsmeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image