A.P.W.J. van den Hurk-Martens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.P.W.J. van den Hurk-Martens in Heeswijk-Dinther? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.P.W.J. van den Hurk-Martens? Op Salons.nl lees je alles over A.P.W.J. van den Hurk-Martens uit Heeswijk-Dinther.

Adresgegevens:
A.P.W.J. van den Hurk-Martens
Christinastraat 2
5473EC Heeswijk-Dinther

Eenmanszaak A.P.W.J. van den Hurk-Martens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERNHEZE of elders in de provincie Noord-Brabant? A.P.W.J. van den Hurk-Martens is opgericht in 19870825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.P.W.J. van den Hurk-Martens bereiken op: 0413-292079. A.P.W.J. van den Hurk-Martens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16054217. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.P.W.J. van den Hurk-Martens in Heeswijk-Dinther.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image