A. Paulussen-Ummels

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. Paulussen-Ummels in Geulle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. Paulussen-Ummels? Op Salons.nl lees je alles over A. Paulussen-Ummels uit Geulle.

Adresgegevens:
A. Paulussen-Ummels
Pastoor Stassenstraat 2
6243BW Geulle

Eenmanszaak A. Paulussen-Ummels is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEERSSEN of elders in de provincie Limburg? A. Paulussen-Ummels is opgericht in 19770210 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan A. Paulussen-Ummels bereiken op: 043-3645940. A. Paulussen-Ummels in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14619741. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. Paulussen-Ummels in Geulle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image