A.T. Bakker van der Molen Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.T. Bakker van der Molen Pedicure in Kantens? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.T. Bakker van der Molen Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A.T. Bakker van der Molen Pedicure uit Kantens.

Adresgegevens:
A.T. Bakker van der Molen Pedicure
Stitswerderlaan 11
9995PC Kantens

Eenmanszaak A.T. Bakker van der Molen Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? A.T. Bakker van der Molen Pedicure is opgericht in 20040324 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.T. Bakker van der Molen Pedicure bereiken op: 0519-531139. A.T. Bakker van der Molen Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01103254. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.T. Bakker van der Molen Pedicure in Kantens.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image