A.T. Kerkstra-pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.T. Kerkstra-pedicure in Wagenborgen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.T. Kerkstra-pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A.T. Kerkstra-pedicure uit Wagenborgen.

Adresgegevens:
A.T. Kerkstra-pedicure
Oosterweren 1
9945RM Wagenborgen

Eenmanszaak A.T. Kerkstra-pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? A.T. Kerkstra-pedicure is opgericht in 19890417 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.T. Kerkstra-pedicure bereiken op: 0596-541413. A.T. Kerkstra-pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02327264. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.T. Kerkstra-pedicure in Wagenborgen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image