A.T. van Hooijdonk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.T. van Hooijdonk in Boxmeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.T. van Hooijdonk? Op Salons.nl lees je alles over A.T. van Hooijdonk uit Boxmeer.

Adresgegevens:
A.T. van Hooijdonk
Sweelinck 8
5831KS Boxmeer

Eenmanszaak A.T. van Hooijdonk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? A.T. van Hooijdonk is opgericht in 20040107 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.T. van Hooijdonk bereiken op: 0485-576526. A.T. van Hooijdonk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17161632. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.T. van Hooijdonk in Boxmeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image