A.T.W. Verburgt-Goossens

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

A.T.W. Verburgt-Goossens in Ulvenhout? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.T.W. Verburgt-Goossens? Op Salons.nl lees je alles over A.T.W. Verburgt-Goossens uit Ulvenhout.

Adresgegevens:
A.T.W. Verburgt-Goossens
Molenstraat 1
4851SG Ulvenhout

Eenmanszaak A.T.W. Verburgt-Goossens is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? A.T.W. Verburgt-Goossens is opgericht in 20100525 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.T.W. Verburgt-Goossens bereiken op: 076-5651949. A.T.W. Verburgt-Goossens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 50001434. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.T.W. Verburgt-Goossens in Ulvenhout.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image