A. van den Hooven

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. van den Hooven in Vught? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. van den Hooven? Op Salons.nl lees je alles over A. van den Hooven uit Vught.

Adresgegevens:
A. van den Hooven
Notenluststraat 7
5263AL Vught

Eenmanszaak A. van den Hooven is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VUGHT of elders in de provincie Noord-Brabant? A. van den Hooven is opgericht in 20131101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. van den Hooven bereiken op: 073-6570235. A. van den Hooven in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59124571. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. van den Hooven in Vught.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image