A. van der Kaaij-Hoogendoorn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. van der Kaaij-Hoogendoorn in ‘s-Gravenzande? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. van der Kaaij-Hoogendoorn? Op Salons.nl lees je alles over A. van der Kaaij-Hoogendoorn uit ‘s-Gravenzande.

Adresgegevens:
A. van der Kaaij-Hoogendoorn
Abeelstraat 1
2691DG ‘s-Gravenzande

Eenmanszaak A. van der Kaaij-Hoogendoorn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? A. van der Kaaij-Hoogendoorn is opgericht in 19830307 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. van der Kaaij-Hoogendoorn bereiken op: 0174-414599. A. van der Kaaij-Hoogendoorn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27221873. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. van der Kaaij-Hoogendoorn in ‘s-Gravenzande.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image