A. van der Korput Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. van der Korput Pedicure in Dongen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. van der Korput Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A. van der Korput Pedicure uit Dongen.

Adresgegevens:
A. van der Korput Pedicure
Theodoorstraat 6
5101BN Dongen

Eenmanszaak A. van der Korput Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DONGEN of elders in de provincie Noord-Brabant? A. van der Korput Pedicure is opgericht in 20120701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. van der Korput Pedicure bereiken op: 06-29257280. A. van der Korput Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55955614. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. van der Korput Pedicure in Dongen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image