A. van Wijk-Schuitemaker

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. van Wijk-Schuitemaker in Haringhuizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. van Wijk-Schuitemaker? Op Salons.nl lees je alles over A. van Wijk-Schuitemaker uit Haringhuizen.

Adresgegevens:
A. van Wijk-Schuitemaker
Hogebierenweg 12
1769HD Haringhuizen

Eenmanszaak A. van Wijk-Schuitemaker is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOLLANDS KROON of elders in de provincie Noord-Holland? A. van Wijk-Schuitemaker is opgericht in 19940101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. van Wijk-Schuitemaker bereiken op: 0224-799148. A. van Wijk-Schuitemaker in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37069538. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. van Wijk-Schuitemaker in Haringhuizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image