A. Vossenberg-Polstra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. Vossenberg-Polstra in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. Vossenberg-Polstra? Op Salons.nl lees je alles over A. Vossenberg-Polstra uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
A. Vossenberg-Polstra
Huizumerlaan 60
8934BJ Leeuwarden

Eenmanszaak A. Vossenberg-Polstra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? A. Vossenberg-Polstra is opgericht in 19910108 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. Vossenberg-Polstra bereiken op: 0515-521446. A. Vossenberg-Polstra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01061150. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. Vossenberg-Polstra in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image