A.W.F.M. Wijdeven-Geurts

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.W.F.M. Wijdeven-Geurts in Nistelrode? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.W.F.M. Wijdeven-Geurts? Op Salons.nl lees je alles over A.W.F.M. Wijdeven-Geurts uit Nistelrode.

Adresgegevens:
A.W.F.M. Wijdeven-Geurts
Oude Torenweg 4
5388RE Nistelrode

Eenmanszaak A.W.F.M. Wijdeven-Geurts is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERNHEZE of elders in de provincie Noord-Brabant? A.W.F.M. Wijdeven-Geurts is opgericht in 19840308 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.W.F.M. Wijdeven-Geurts bereiken op: 0412-612696. A.W.F.M. Wijdeven-Geurts in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16047305. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.W.F.M. Wijdeven-Geurts in Nistelrode.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image