A.W. Steegers-Gelijnse

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

A.W. Steegers-Gelijnse in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.W. Steegers-Gelijnse? Op Salons.nl lees je alles over A.W. Steegers-Gelijnse uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
A.W. Steegers-Gelijnse
Parelduikersingel 38
2492PG ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak A.W. Steegers-Gelijnse is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? A.W. Steegers-Gelijnse is opgericht in 20010208 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.W. Steegers-Gelijnse bereiken op: 070-3850975. A.W. Steegers-Gelijnse in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27196398. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.W. Steegers-Gelijnse in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image