Aalsmeerweg Beauty Centre

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aalsmeerweg Beauty Centre in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aalsmeerweg Beauty Centre? Op Salons.nl lees je alles over Aalsmeerweg Beauty Centre uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Aalsmeerweg Beauty Centre
Haarlemmermeerstraat 154H
1058KK Amsterdam

Eenmanszaak Aalsmeerweg Beauty Centre is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Aalsmeerweg Beauty Centre is opgericht in 19881202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aalsmeerweg Beauty Centre bereiken op: 020-6178779. Aalsmeerweg Beauty Centre in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33207242. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aalsmeerweg Beauty Centre in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image