Aaltje’s Nagelsalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aaltje’s Nagelsalon in Kootstertille? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aaltje’s Nagelsalon? Op Salons.nl lees je alles over Aaltje’s Nagelsalon uit Kootstertille.

Adresgegevens:
Aaltje’s Nagelsalon
Buterblom-strjitte 18
9288AA Kootstertille

Eenmanszaak Aaltje’s Nagelsalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ACHTKARSPELEN of elders in de provincie Friesland? Aaltje’s Nagelsalon is opgericht in 20170601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aaltje’s Nagelsalon bereiken op: 06-28702408. Aaltje’s Nagelsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68857039. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aaltje’s Nagelsalon in Kootstertille.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image