Aan de Kade Huidverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aan de Kade Huidverzorging in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aan de Kade Huidverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Aan de Kade Huidverzorging uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Aan de Kade Huidverzorging
Borneokade 173
1019XD Amsterdam

Eenmanszaak Aan de Kade Huidverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Aan de Kade Huidverzorging is opgericht in 20040126 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aan de Kade Huidverzorging bereiken op: 020-4190611. Aan de Kade Huidverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34201541. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aan de Kade Huidverzorging in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image