Aangenaam pedicurepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aangenaam pedicurepraktijk in Vlijmen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aangenaam pedicurepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Aangenaam pedicurepraktijk uit Vlijmen.

Adresgegevens:
Aangenaam pedicurepraktijk
Jacob van Lennepstraat 1
5251LZ Vlijmen

Eenmanszaak Aangenaam pedicurepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEUSDEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Aangenaam pedicurepraktijk is opgericht in 20140801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aangenaam pedicurepraktijk bereiken op: 06-12366573. Aangenaam pedicurepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61169749. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aangenaam pedicurepraktijk in Vlijmen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image