Aartie Biharie Visagie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aartie Biharie Visagie in Zaandam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aartie Biharie Visagie? Op Salons.nl lees je alles over Aartie Biharie Visagie uit Zaandam.

Adresgegevens:
Aartie Biharie Visagie
E de Boer-van Rijkstr 29
1507SM Zaandam

Eenmanszaak Aartie Biharie Visagie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZAANSTAD of elders in de provincie Noord-Holland? Aartie Biharie Visagie is opgericht in 20160620 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aartie Biharie Visagie bereiken op: 06-50404460. Aartie Biharie Visagie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66257204. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aartie Biharie Visagie in Zaandam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image