AB Quality Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

AB Quality Nails in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AB Quality Nails? Op Salons.nl lees je alles over AB Quality Nails uit Dordrecht.

Adresgegevens:
AB Quality Nails
Christiaan de Wetstraat 7
3312EC Dordrecht

Eenmanszaak AB Quality Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? AB Quality Nails is opgericht in 20080402 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan AB Quality Nails bereiken op: 06-27001658. AB Quality Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24433455. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AB Quality Nails in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image