Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof.? Op Salons.nl lees je alles over Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof.
Schubertlaan 10
5653EM Eindhoven

Vennootschap onder firma (Vof.) Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. is opgericht in 19880101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. bereiken op: 040-2516793. Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71327541. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven Vof. in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image