Adalien ‘uw kapster aan huis’

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Adalien ‘uw kapster aan huis’ in Dronten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Adalien ‘uw kapster aan huis’? Op Salons.nl lees je alles over Adalien ‘uw kapster aan huis’ uit Dronten.

Adresgegevens:
Adalien ‘uw kapster aan huis’
Ottolanderlaan 12
8251SB Dronten

Eenmanszaak Adalien ‘uw kapster aan huis’ is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DRONTEN of elders in de provincie Flevoland? Adalien ‘uw kapster aan huis’ is opgericht in 20071011 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Adalien ‘uw kapster aan huis’ bereiken op: 06-30142090. Adalien ‘uw kapster aan huis’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39101105. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Adalien ‘uw kapster aan huis’ in Dronten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image