Adriana Kapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Adriana Kapsalon in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Adriana Kapsalon? Op Salons.nl lees je alles over Adriana Kapsalon uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Adriana Kapsalon
Weteringstraat 14
2902HT Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Adriana Kapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Adriana Kapsalon is opgericht in 20160627 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Adriana Kapsalon bereiken op: 06-48315120. Adriana Kapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66333849. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Adriana Kapsalon in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image