Adrienne Verhoeven-de Kreij

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Adrienne Verhoeven-de Kreij in Gorinchem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Adrienne Verhoeven-de Kreij? Op Salons.nl lees je alles over Adrienne Verhoeven-de Kreij uit Gorinchem.

Adresgegevens:
Adrienne Verhoeven-de Kreij
Binnenbaan 9
4206WK Gorinchem

Eenmanszaak Adrienne Verhoeven-de Kreij is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GORINCHEM of elders in de provincie Zuid-Holland? Adrienne Verhoeven-de Kreij is opgericht in 20131003 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Adrienne Verhoeven-de Kreij bereiken op: 06-25454231. Adrienne Verhoeven-de Kreij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58913025. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Adrienne Verhoeven-de Kreij in Gorinchem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image