Adviseur Coiffeur Heerings

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Adviseur Coiffeur Heerings in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Adviseur Coiffeur Heerings? Op Salons.nl lees je alles over Adviseur Coiffeur Heerings uit Maastricht.

Adresgegevens:
Adviseur Coiffeur Heerings
Wilhelminasingel 125
6221BJ Maastricht

Vennootschap onder firma (Vof.) Adviseur Coiffeur Heerings is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Adviseur Coiffeur Heerings is opgericht in 19980202 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Adviseur Coiffeur Heerings bereiken op: 043-3214974. Adviseur Coiffeur Heerings in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14057287. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Adviseur Coiffeur Heerings in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image