Afrikaanse Kapsalon The Friends

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Afrikaanse Kapsalon The Friends in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afrikaanse Kapsalon The Friends? Op Salons.nl lees je alles over Afrikaanse Kapsalon The Friends uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Afrikaanse Kapsalon The Friends
Molukkenstraat 43H
1095AT Amsterdam

Eenmanszaak Afrikaanse Kapsalon The Friends is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Afrikaanse Kapsalon The Friends is opgericht in 19990429 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afrikaanse Kapsalon The Friends bereiken op: 020-6949149. Afrikaanse Kapsalon The Friends in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34114496. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afrikaanse Kapsalon The Friends in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image