Afslank- & Gezondheidsstudio Uden

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Afslank- & Gezondheidsstudio Uden in Uden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afslank- & Gezondheidsstudio Uden? Op Salons.nl lees je alles over Afslank- & Gezondheidsstudio Uden uit Uden.

Adresgegevens:
Afslank- & Gezondheidsstudio Uden
Groenewoud 30
5401PC Uden

Eenmanszaak Afslank- & Gezondheidsstudio Uden is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASHORST of elders in de provincie Noord-Brabant? Afslank- & Gezondheidsstudio Uden is opgericht in 20170113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afslank- & Gezondheidsstudio Uden bereiken op: 06-36127843. Afslank- & Gezondheidsstudio Uden in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67814336. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afslank- & Gezondheidsstudio Uden in Uden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image