Afslankstudio Felinya

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Afslankstudio Felinya in Ederveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afslankstudio Felinya? Op Salons.nl lees je alles over Afslankstudio Felinya uit Ederveen.

Adresgegevens:
Afslankstudio Felinya
Oudendijk 45
6744PT Ederveen

Eenmanszaak Afslankstudio Felinya is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? Afslankstudio Felinya is opgericht in 20100101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afslankstudio Felinya bereiken op: 0318-575398. Afslankstudio Felinya in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09212304. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afslankstudio Felinya in Ederveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image