Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans? Op Salons.nl lees je alles over Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans
Thijmstraat 53
6531CN Nijmegen

Eenmanszaak Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans is opgericht in 20010226 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans bereiken op: 024-3568149. Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09119281. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afslankstudio/ Gezondheidscentrum in Balans in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image