Afslankstudio Middelie

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Afslankstudio Middelie in Middelie? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afslankstudio Middelie? Op Salons.nl lees je alles over Afslankstudio Middelie uit Middelie.

Adresgegevens:
Afslankstudio Middelie
Middelie 36
1472GP Middelie

Eenmanszaak Afslankstudio Middelie is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente EDAM-VOLENDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Afslankstudio Middelie is opgericht in 20050104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afslankstudio Middelie bereiken op: 06-23753898. Afslankstudio Middelie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37115807. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afslankstudio Middelie in Middelie.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image