Afslankstudio Milsbeek

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Afslankstudio Milsbeek in Milsbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afslankstudio Milsbeek? Op Salons.nl lees je alles over Afslankstudio Milsbeek uit Milsbeek.

Adresgegevens:
Afslankstudio Milsbeek
Langstraat 42
6596BR Milsbeek

Eenmanszaak Afslankstudio Milsbeek is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente GENNEP of elders in de provincie Limburg? Afslankstudio Milsbeek is opgericht in 20180130 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afslankstudio Milsbeek bereiken op: 06-39013900. Afslankstudio Milsbeek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70755450. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afslankstudio Milsbeek in Milsbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image