AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure in Farmsum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure uit Farmsum.

Adresgegevens:
AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure
Borgweg 129
9936EM Farmsum

Eenmanszaak AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure is opgericht in 20100402 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure bereiken op: 0596-631203. AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01180675. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AG Brouwer-Strijbos Medisch Pedicure in Farmsum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image