Agnes Ambulant Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Agnes Ambulant Pedicure in Uffelte? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Agnes Ambulant Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Agnes Ambulant Pedicure uit Uffelte.

Adresgegevens:
Agnes Ambulant Pedicure
Schoolstraat 30
7975AC Uffelte

Eenmanszaak Agnes Ambulant Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTERVELD of elders in de provincie Drenthe? Agnes Ambulant Pedicure is opgericht in 20090713 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Agnes Ambulant Pedicure bereiken op: 06-28409349. Agnes Ambulant Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01158534. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Agnes Ambulant Pedicure in Uffelte.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image