Agnes Ferwerda Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Agnes Ferwerda Pedicure in Blije? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Agnes Ferwerda Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Agnes Ferwerda Pedicure uit Blije.

Adresgegevens:
Agnes Ferwerda Pedicure
Hoofdstraat 38
9171LB Blije

Eenmanszaak Agnes Ferwerda Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOARDEAST-FRYSLâN of elders in de provincie Friesland? Agnes Ferwerda Pedicure is opgericht in 20080725 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Agnes Ferwerda Pedicure bereiken op: 06-30632832. Agnes Ferwerda Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01134858. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Agnes Ferwerda Pedicure in Blije.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image