Agnes Haar Bedrijf

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Agnes Haar Bedrijf in Hardinxveld-Giessendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Agnes Haar Bedrijf? Op Salons.nl lees je alles over Agnes Haar Bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam.

Adresgegevens:
Agnes Haar Bedrijf
Botenwerf 31
3372WB Hardinxveld-Giessendam

Eenmanszaak Agnes Haar Bedrijf is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HARDINXVELD-GIESSENDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Agnes Haar Bedrijf is opgericht in 20060929 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Agnes Haar Bedrijf bereiken op: 0184-669066. Agnes Haar Bedrijf in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24402075. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Agnes Haar Bedrijf in Hardinxveld-Giessendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image