Agnes Nails Kampen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Agnes Nails Kampen in Kampen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Agnes Nails Kampen? Op Salons.nl lees je alles over Agnes Nails Kampen uit Kampen.

Adresgegevens:
Agnes Nails Kampen
Teding van Berkhoutstr 17
8265ZH Kampen

Eenmanszaak Agnes Nails Kampen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KAMPEN of elders in de provincie Overijssel? Agnes Nails Kampen is opgericht in 20180102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Agnes Nails Kampen bereiken op: 06-21899040. Agnes Nails Kampen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70474079. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Agnes Nails Kampen in Kampen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image