Ai Yori Eyes & More

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ai Yori Eyes & More in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ai Yori Eyes & More? Op Salons.nl lees je alles over Ai Yori Eyes & More uit Hengelo.

Adresgegevens:
Ai Yori Eyes & More
Bergerinksweg 28
7552PA Hengelo

Eenmanszaak Ai Yori Eyes & More is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? Ai Yori Eyes & More is opgericht in 20141209 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ai Yori Eyes & More bereiken op: 06-54363764. Ai Yori Eyes & More in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62018035. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ai Yori Eyes & More in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image