Aivlys de Schoonheidsspecialist

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aivlys de Schoonheidsspecialist in Groningen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aivlys de Schoonheidsspecialist? Op Salons.nl lees je alles over Aivlys de Schoonheidsspecialist uit Groningen.

Adresgegevens:
Aivlys de Schoonheidsspecialist
Berlageweg 87
9731LK Groningen

Eenmanszaak Aivlys de Schoonheidsspecialist is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Aivlys de Schoonheidsspecialist is opgericht in 20081215 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aivlys de Schoonheidsspecialist bereiken op: 06-41229890. Aivlys de Schoonheidsspecialist in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01140996. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aivlys de Schoonheidsspecialist in Groningen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image