Ajsel Hair and Color

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ajsel Hair and Color in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ajsel Hair and Color? Op Salons.nl lees je alles over Ajsel Hair and Color uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Ajsel Hair and Color
Heemstedestraat 5H
1059CX Amsterdam

Eenmanszaak Ajsel Hair and Color is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Ajsel Hair and Color is opgericht in 20071204 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ajsel Hair and Color bereiken op: 06-50618333. Ajsel Hair and Color in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34288192. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ajsel Hair and Color in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image