Akkelien’s schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Akkelien’s schoonheidssalon in Sneek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Akkelien’s schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Akkelien’s schoonheidssalon uit Sneek.

Adresgegevens:
Akkelien’s schoonheidssalon
Weegbree 2
8607DS Sneek

Eenmanszaak Akkelien’s schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Akkelien’s schoonheidssalon is opgericht in 19990701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Akkelien’s schoonheidssalon bereiken op: 0515-425453. Akkelien’s schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01087542. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Akkelien’s schoonheidssalon in Sneek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image