Akwaaba Afro Beauty Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Akwaaba Afro Beauty Salon in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Akwaaba Afro Beauty Salon? Op Salons.nl lees je alles over Akwaaba Afro Beauty Salon uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Akwaaba Afro Beauty Salon
Amsterdamstraat 3
2711GX Zoetermeer

Eenmanszaak Akwaaba Afro Beauty Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Akwaaba Afro Beauty Salon is opgericht in 20180101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Akwaaba Afro Beauty Salon bereiken op: 06-84168238. Akwaaba Afro Beauty Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70410445. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Akwaaba Afro Beauty Salon in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image