Aladin dames- en herenkapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Aladin dames- en herenkapsalon in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aladin dames- en herenkapsalon? Op Salons.nl lees je alles over Aladin dames- en herenkapsalon uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Aladin dames- en herenkapsalon
Eerste Oosterparkstraat 126A H
1091HG Amsterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Aladin dames- en herenkapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Aladin dames- en herenkapsalon is opgericht in 20000501 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Aladin dames- en herenkapsalon bereiken op: 020-6686428. Aladin dames- en herenkapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34135091. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aladin dames- en herenkapsalon in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image