Albert hair and make-up

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Albert hair and make-up in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Albert hair and make-up? Op Salons.nl lees je alles over Albert hair and make-up uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Albert hair and make-up
Thomsonlaan 61
2565HX ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Albert hair and make-up is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Albert hair and make-up is opgericht in 20180502 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Albert hair and make-up bereiken op: 06-23830025. Albert hair and make-up in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71559167. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Albert hair and make-up in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image