Albertina Kapster bij U. Thuis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Albertina Kapster bij U. Thuis in Hoofddorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Albertina Kapster bij U. Thuis? Op Salons.nl lees je alles over Albertina Kapster bij U. Thuis uit Hoofddorp.

Adresgegevens:
Albertina Kapster bij U. Thuis
Giessenburg 42
2135EN Hoofddorp

Eenmanszaak Albertina Kapster bij U. Thuis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Albertina Kapster bij U. Thuis is opgericht in 20040308 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Albertina Kapster bij U. Thuis bereiken op: 023-5282738. Albertina Kapster bij U. Thuis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34203712. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Albertina Kapster bij U. Thuis in Hoofddorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image