Albertine Martin Huidverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Albertine Martin Huidverzorging in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Albertine Martin Huidverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Albertine Martin Huidverzorging uit Assen.

Adresgegevens:
Albertine Martin Huidverzorging
Lange Hout 7
9408DA Assen

Eenmanszaak Albertine Martin Huidverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Albertine Martin Huidverzorging is opgericht in 20021017 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Albertine Martin Huidverzorging bereiken op: 0592-399448. Albertine Martin Huidverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04068438. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Albertine Martin Huidverzorging in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image