Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon in Harderwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon? Op Salons.nl lees je alles over Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon uit Harderwijk.

Adresgegevens:
Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon
Zeggemeen 96
3844RR Harderwijk

Eenmanszaak Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARDERWIJK of elders in de provincie Gelderland? Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon is opgericht in 20080225 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon bereiken op: 0341-785337. Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08171514. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alberts Schoonheids- en Pedicuresalon in Harderwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image