Alere Hair & Nails

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alere Hair & Nails in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alere Hair & Nails? Op Salons.nl lees je alles over Alere Hair & Nails uit Maastricht.

Adresgegevens:
Alere Hair & Nails
Maastrichter Heidenstr 5
6211HV Maastricht

Vennootschap onder firma (Vof.) Alere Hair & Nails is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Alere Hair & Nails is opgericht in 20151214 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Alere Hair & Nails bereiken op: -. Alere Hair & Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66268311. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alere Hair & Nails in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image