Alex’ Beautystudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alex’ Beautystudio in Eersel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alex’ Beautystudio? Op Salons.nl lees je alles over Alex’ Beautystudio uit Eersel.

Adresgegevens:
Alex’ Beautystudio
Gebint 1N
5521WD Eersel

Eenmanszaak Alex’ Beautystudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EERSEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Alex’ Beautystudio is opgericht in 20110421 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alex’ Beautystudio bereiken op: 06-50956198. Alex’ Beautystudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52577317. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alex’ Beautystudio in Eersel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image