Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek? Op Salons.nl lees je alles over Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek
Prinsenlaan 101
3067TV Rotterdam

Eenmanszaak Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek bereiken op: 06-50801117. Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17154215. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexander Coiffures/ Kapsalon Prinsenwiek in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image